Dear you,

Welkom op mijn site. Wat fijn dat je er bent!

Misschien ken je me van mijn boek ‘Woman’ of van mijn Instagram-account of misschien ken je mij helemaal (nog) niet. Hoe je hier ook terecht bent gekomen, ik ben blij dat je de moeite hebt genomen.

Nadat ik in 2016 mijn Instagram-account ben begonnen, zijn velen van jullie echt mijn Instagram-vrienden geworden. Oprechte connectie met ‘vreemden’ op het internet lijkt voor sommigen misschien idealistisch, maar dit is eigenlijk de kern van alles wat ik online doe. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het met liefde nog een keer: ik doe het voor de verbinding, niet voor de likes.

Wat ik voel, dat wil zeggen, wat ik graag zou willen via deze weg, is een meer persoonlijke connectie met jou.

Persoonlijker, dus dichterbij en vooral zonder de overprikkeling van een gigantisch social media platform, waarin ik mezelf steeds vaker niet meer herken. Misschien heb je dit verlangen ook? Ik hoop het. Als dat zo is, kun je nu hier aan boord stappen van mijn nieuwe project: mijn kleine digitale reddingsvlot vol verbinding, inspiratie en liefde: ‘Letters from Lucy’.

‘Letters from Lucy’ wordt een tweewekelijkse digitale brief met een mix van persoonlijke updates, videos, sneak peaks van mijn nieuwe werk en natuurlijk inspiratietips over alles wat mij raakt. Van boeken en podcasts tot mijn favoriete recepten, interieurvondsten en spirituele inzichten.

Zie het als mijn eerste stap om die meer persoonlijke verbinding te maken: rechtstreeks, speciaal voor jou gemaakt en naar jou gestuurd.

Om ‘Letters from Lucy’ zo mooi mogelijk te maken en me te concentreren op het schrijven van mijn nieuwe boek, heb ik besloten, voor onbepaalde tijd, een pauze te nemen van Instagram. Ik kom vast wel terug, ik weet alleen nog niet wanneer!

Als ‘Letters from Lucy’ je aanspreekt en je wilt ze gratis ontvangen, schrijf je dan hier in: