Beeld: Dennis Swiatkowski

Meet Lucy

Please allow me to introduce myself…

Ik ben Lucy Woesthoff en ik ben geboren in Engeland in 1979. Als je bereid bent te rekenen, betekent dat dat ik nu in de bloei van mijn leven sta.

Na in het Verenigd Koninkrijk te zijn opgegroeid en daarna naar Nederland te zijn geëmigreerd voor de liefde, woon ik nu op Ibiza met mijn man en drie van onze vier kinderen. Onze oudste is het nest al uitgevlogen en heeft de tijd van zijn leven in Amsterdam.

Beeld: Jouke Bos

Overigens, ondanks wat je misschien denkt te weten over Ibiza, woon ik in the ‘middle of nowhere’ en breng mijn tijd vaker door in de tuin dan in een of andere chique strandtent of nachtclub.

Na een carrière in de muziekindustrie heb ik vele gelukkige jaren gewerkt aan het creëren en bouwen van het kindermerk Woezel & Pip bij het kindermediabedrijf Dromenjager, waar ik mede-eigenaar was van 2013-2023.

Ik ben ook een gepubliceerd auteur. Mijn eerste boek ‘Woman’ – gedachtes over de liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood – was in 2020 een bestseller.

Ik werk momenteel aan een aantal nieuwe projecten, waaronder een nieuw boek. Ik zorg voor ons gezin (inclusief drie honden) samen met mijn man en blink uit in het taxichauffeurschap van onze tienerzonen.

Beeld: Jouke Bos

Naast het samenzijn met de mensen van wie ik hou, zijn mijn hobbies: lezen, de natuur in gaan, muziek & podcasts luisteren, dansen (meestal rond mijn keuken) en het verzamelen van stukjes informatie en inspiratie om te delen met mijn vrienden ‘op het internet’. Dat zijn jullie trouwens. 😉

Wat random ‘fun facts’: Ik ben een Tweeling (zowel Zon als Maan). Een Manifesting Generator (als je van Human Design houdt) en een ‘leftie’.

Ik ben 1 meter 75cm lang, introvert en een liefhebber van vinyl uit de jaren 60/70. Mijn favoriete band aller tijden is The Beatles en als je daar niet van houdt, fair enough, maar dan kunnen we geen vrienden zijn. Just sayin’.

Echte verbinding

You’re it, you’re my person

Ik ben me er altijd bewust van geweest dat mijn vriendelijkheid soms voor zwakheid wordt aangezien. Maar ik ben ervan overtuigd dat wat de wereld nodig is, is echte verbinding. Cynici zullen denken dat het onrealistisch is, maar ik geloof dat er niets reëler en dus realistischer is dan liefde, vriendelijkheid en vrijgevigheid. Ik zie je.

SPECIAAL voor jou gemaakt en met LIEFDE verstuurd